728 x 90

Какво сътвориха автомобилните производители за 1 април (+видео)

    Световните лидери в производството на автомобили бяха едни от най-активните страни във вчерашния ден на шегата. Volvo, например, показа системата External Vehicle Protection (EnVeloP), която покрива цялото купе на автомобила с въздушни възглавници, инспирирана от действителната въздушна възглавница на шведите за пасажери.       Toyota пък съобщи, че ще прати новото си предложение за

    Световните лидери в производството на автомобили бяха едни от най-активните страни във вчерашния ден на шегата. Volvo, например, показа системата External Vehicle Protection (EnVeloP), която покрива цялото купе на автомобила с въздушни възглавници, инспирирана от действителната въздушна възглавница на шведите за пасажери.

     

    "" 


     

    Toyota пък съобщи, че ще прати новото си предложение за бизнеса Proace в несъществуващия шампионат за ванове на Великобиртания (British Touring Van Championship). В съобщението на японците се казва, че състезателния автомобил е тестван на 24-часова постоянна смяна на пътните ленти на магистрала, а ускорението е било изпитано в градски условия в Лондон.

     

    ""


     

    Луксозният бренд, собственост на Toyota – Lexus, също се включи с приятна шега. Японците показаха супер мощния автомобил LFA в изпълнение за обслужване на клиенти от дилър на марката във Флорида. Основната идея тук била да се намали времето за превоз на клиентите, като същевременно с това се увеличи удоволствието от прекараното в сервизите на Lexus време.

     

    ""


     

    Американското подразделение на Volkswagen показа 2015 LeVanto. Спорният модел бе представен с новина във Facebook, под която гордо се твърдеше, че задвижването на оранжевото возило ще е поверено на дизелова хибридна технология.

     

    ""


     

    BMW подходи по-скромно към 1 април и подари на феновете си високотехнологична бебешка количка. Така наречената BMW P.R.A.M. (Postnatal Royal Auto Mobile) разполага с климатик, регулираща се седалка, интериорно осветление и опционален M-пакет.

     

    ""


     

    Стигаме и до Honda, които съвсем наскоро представиха първата вградена в сериен автомобил прахосмукачка (HondaVAC). Вчера японците ни показаха и първия вграден в автомобила сешоар с името HondaHAIR.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт