728 x 90

Виждали ли сте как изглежда най-базовият VW Polo?

В политика на общо взето всички автомобилни брандове се превърна предлагането на различни екстри в пакети, като по този начин понякога цената на даден автомобил може буквално да се удвои спрямо каталожната. Все пак, базови машини продължават да бъдат поръчвани, основно от компании, които търсят "работни коне," при които глезотиите не са от значение. Но

В политика на общо взето всички автомобилни брандове се превърна предлагането на различни екстри в пакети, като по този начин понякога цената на даден автомобил може буквално да се удвои спрямо каталожната.

Все пак, базови машини продължават да бъдат поръчвани, основно от компании, които търсят "работни коне," при които глезотиите не са от значение. Но това, което виждате в прикачените снимки, е доста рядко срещано явление.

Volkswagen показа първи снимки на най-базовата версия на Polo за немския пазар, която носи цена от 12 975 евро. Както виждате, навигационна система няма, а дори и радио, като отсъствието на бутон АC красноречиво говори и за липсата на още една екстра – климатик, който се получава срещу доплащане.

Отвън откриваме железни джанти с тасове, броня без светлини за мъгла и най-обикновени халогенни фарове. Голяма част от екстериорните елементи не са боядисани в цвета на купето с цел допълнителна икономия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт