728 x 90

Откраднаха рядък Mercedes-Benz 300SL в Германия

Кражбите на обикновени автомобили не са новост, особено по нашите ширини, но изглежда "бизнесът" вече посяга и на редки и скъпи класики. Точно такъв е случаят с един Mercedes-Benz 300SL, който наскоро е бил задигнат от хотел в близост до легендарната писта Нюрбургринг. Кражбата е станала през нощта на 10 срещу 11 август, някъде след

Кражбите на обикновени автомобили не са новост, особено по нашите ширини, но изглежда "бизнесът" вече посяга и на редки и скъпи класики. Точно такъв е случаят с един Mercedes-Benz 300SL, който наскоро е бил задигнат от хотел в близост до легендарната писта Нюрбургринг.

Кражбата е станала през нощта на 10 срещу 11 август, някъде след полунощ. Колата е стояла пред хотела, тъй като подземният паркинг е бил запълнен с автомобили на гости.

Машината има сериен номер 198040 5500434 и е била в близост до пистата за предстоящо участие в състезание за ретро автомобили. Колата е доста позната в средите на авто маниаците, което поставя въпроса дали изобщо ще бъде препродадена или ще замине за резервни части.

В резултат на оригиналния пост във Фейсбук касаещ кражбата, буквално хиляди ентусиасти от целия свят споделят информацията в опит колата да бъде намерена. Засега опитите са неуспешни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт