728 x 90

Тарикат: как да спираме в платена зона безплатно?

В работни дни, паркирането в централните зони на градове като София, Пловдив, Варна и Бургас става посредством заплащането на съответна сума. В столицата зоните са разделени на зелена и синя, като това определя тяхната цена и максимално допустим престой. Въпреки че това далеч не е нова практика, продължават да съществуват тарикати, които успяват да излъжат

В работни дни, паркирането в централните зони на градове като София, Пловдив, Варна и Бургас става посредством заплащането на съответна сума. В столицата зоните са разделени на зелена и синя, като това определя тяхната цена и максимално допустим престой.

Въпреки че това далеч не е нова практика, продължават да съществуват тарикати, които успяват да излъжат системата. Този тук не я лъже директно, а успява да заблуди контролните органи.

Какъв е номерът – автомобилът се паркира в зона, а понякога дори и на несъществуващо парко място, а предният капак се отваря и се подпира с предмет. По този начин се симулира повреда в колата, което често е достатъчно, за да се смилят полицаите. Просто гениално!

Снимки: Забелязано в София

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт