728 x 90

12 легендарни автомобила от киното в рекламен клип

    Американската търговска верига Walmart публикува интересно видео, в което са събрани 12 легендарни автомобили от киното. В публикуваните кадри забелязваме „Светкавицата МакКуин“ – главният герой от анимационната сага "Cars / Колите". След това във видеоклипа можем да видим колата от филмите „Завръщане в бъдещето” – „ДеЛориън”, автомобилът с изкуствен интелект K.I.T.T., на който се движи

    Американската търговска верига Walmart публикува интересно видео, в което са събрани 12 легендарни автомобили от киното. В публикуваните кадри забелязваме „Светкавицата МакКуин“ – главният герой от анимационната сага "Cars / Колите".

    След това във видеоклипа можем да видим колата от филмите „Завръщане в бъдещето” – „ДеЛориън”, автомобилът с изкуствен интелект K.I.T.T., на който се движи главният герой от телевизионния сериал "Knight Rider" и класическия Батмобил.

    Създателите на видеоклипа дори са „изкопали“ оригиналния офроудър на „Джурасик Парк“, както и автомобила на Флинстоун. Не липсва и знаменитата "линейка-пожарна" от "Ловци на духове".  

    Набиращото огромна популярност видео (17 млн. гледания в YouTube за седмица) е реклама за нова услуга за доставка на компанията. Тази услуга позволява на клиентите да поръчват храна онлайн, а след това да ги вземат от всеки магазин на Walmart. Продуктите се доставят директно на шофьора от работниците в магазина.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт