728 x 90

Позволиха на австралийци да си слагат емоджита по номерата на колите

    Шофьорите от австралийския щат Куинсленд скоро ще могат да слагат персонални номера на колите си, които да включват емоджита. За не запознатите, емоджитата са специални иконки, които обикновено се използват по социалните мрежи и различните чатове. На първо време потребителите ще могат да избират от пет емоджита – силно усмихнато лице, ниамгващо лице, лице със

    Шофьорите от австралийския щат Куинсленд скоро ще могат да слагат персонални номера на колите си, които да включват емоджита. За не запознатите, емоджитата са специални иконки, които обикновено се използват по социалните мрежи и различните чатове.

    На първо време потребителите ще могат да избират от пет емоджита – силно усмихнато лице, ниамгващо лице, лице със слънчеви очила, сърдечно лице и стандартно усмихнато лице.

    Иконките ще бъдат поставяни по такъв начин, че да не пречат на останалите символи от регистрационните табели. Буквите и цифрите от номерата също могат да бъдат персонализирани с известна степен.

    На всяка една регистрационна табела ще може да се поставя само по едно емоджи. То няма да е част от уникалната комбинация от символи, която сформира регистрацията на всеки един автомобил.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт