728 x 90

Вижте как Кен Блок дрифти радиоуправляеми колички покрай състезателните си (видео)

    Кен Блок е известен на всички със страстта си към лудите тунинговани машини и правенето на всевъзможни пируети с тях. Но отскоро разбрахме и за любовта му към умалени модели на автомобили. В ново 13-минутно видео Блок показва част от своите любими играчки. Те са дело на фирма с името HPI Racing, която се специализира

    Кен Блок е известен на всички със страстта си към лудите тунинговани машини и правенето на всевъзможни пируети с тях. Но отскоро разбрахме и за любовта му към умалени модели на автомобили.

    В ново 13-минутно видео Блок показва част от своите любими играчки. Те са дело на фирма с името HPI Racing, която се специализира в производството на именно такива радиоуправляеми машини и твърди, че те са едни от най-добрите в света.

    От клипчето виждаме, че Блок разполага с доста интересни машини с марка Ford. Там са няколко броя Fiesta, точно копие на автомобилите, с които състезателят изпълнява Gymkhana триковете си. Виждаме и копие на Mustang с 1400 к.с.

    След като представя колекцията си и разопакова чисто ново попълнение, Блок се впуска в кратък дрифт с умалените модели, описвайки интересни фигури около истинските си спортни и рали автомобили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт