728 x 90

"Хонда" измисли автомобилни кресла за кучета

Компанията Honda представи специално автомобилно кресло… за кучета! Аксесоарът е под името Pet Seat Plus Wan. Съдейки по публикуваните от японците снимки, той е предназначен за малки кученца, които в последно време са много популярни. Или за други, не особено големи животни. Pet Seat Plus Wan се прикрепя към обикновената седалка с помощта на колан

Компанията Honda представи специално автомобилно кресло… за кучета! Аксесоарът е под името Pet Seat Plus Wan.

Съдейки по публикуваните от японците снимки, той е предназначен за малки кученца, които в последно време са много популярни. Или за други, не особено големи животни.

Pet Seat Plus Wan се прикрепя към обикновената седалка с помощта на колан за безопасност. Отгоре има специална мрежа, която не дава на животното да се вихри в салона. Този аксесоар засега е достъпен само в Япония.

Компанията Honda не е единствената, която се грижи за собствениците на автомобили, имащи четириноги приятели. При Jaguar има набор, включващ защита на багажното отделение, специална чанта и килимчета, портативен душ. Специален концепт за кучета направи и Nissan, a Aston Martin се погрижи за любимците си още до официалната презентация на кросоувъра DBX.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт