728 x 90

Изкараха на търг Porsche 911 с централно място за шофьора (видео)

В един от американските аукциони беше забелязан интересен лот. Това е купето Porsche 911 от 2008 г., в което мястото на шофьора е централно – както при McLaren F1 и Speedtail. За да преместят в центъра шофьорското място, специалистите в Trinity Motorsports Group от Охайо са премахнали пасажерското кресло и са преместили надясно централната конзола

В един от американските аукциони беше забелязан интересен лот. Това е купето Porsche 911 от 2008 г., в което мястото на шофьора е централно – както при McLaren F1 и Speedtail.

За да преместят в центъра шофьорското място, специалистите в Trinity Motorsports Group от Охайо са премахнали пасажерското кресло и са преместили надясно централната конзола с мултимедиата, както и лоста на предавките в скоростната кутия. Естествено, в центъра е преместен и воланът, както и оригиналното табло, поместено в панел от карбон с инкрустация от кожа.

Porsche 911 Centro е съхранил заводското оформление, 19-цоловите джанти и пакета Sport Chrono Package Plus. В оборудването влизат още намаленото окачване, биксенонови фарове, задно крило, люк на покрива, тонирани стъкла, ауспух Evolution Motorsports V-Flow с накрайник от титан.

Под капака на триместното купе има 3,8-литров шестцилиндров двигател с 350 к.с., който върви в комплект с 6-степенна "механика". Пробегът на колата е 53 108 км. Последната ставка е около $22 хиляди. Аукционът приключва на 31 март.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт