728 x 90

Златан Ибрахимович се оборудва с рядко Ferrari Monza SP2 (видео)

    Богатството на Златан Ибрахимович се оценява на поне около 200 милиона долара. Логично, футболата звезда може да си позволи всякакви скъпи прищявки. Последната таква е чисто нов автомобил. И то какъв – Ferrari Monza SP2, с който Златан беше щракнат на разходка из улиците на Стокхолм съвсем наскоро.  Tова далеч не е единственият доста рядък

    Богатството на Златан Ибрахимович се оценява на поне около 200 милиона долара. Логично, футболата звезда може да си позволи всякакви скъпи прищявки.

    Последната таква е чисто нов автомобил. И то какъв – Ferrari Monza SP2, с който Златан беше щракнат на разходка из улиците на Стокхолм съвсем наскоро. 

    Tова далеч не е единственият доста рядък и скъп автомобил в колекцията на Ибрахимович, който за последно игра мач в редиците на Милан. Шведът разполага още с Porsche 918 Spyder и Ferrari LaFerrari.

    Припомняме, че Monza SP2 се задвижва от 6,5-литров атмосферен двигател V12, както и при изходния модел 812. Той е способен да се ускорява от място до 100 км/ч за 2,9 секунди с максимална скорост 340 км/ч.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт