728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Колко време ще издържат без масло – Honda Civic срещу Ford Focus и Peugeot 206 (видео)

  Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас. В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна

  Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас.

  В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна течност в двигателя.

  За целта маслото и антифриза и от трите коли се източват, а на педала на газта се слага голям камък, който гарантира, че двигателят ще бъде постоянно на ограничител.

  Прочети още:
  Ето така изглежда един VW Passat 1.9 TDI на 1 млн. километра! (видео)

  Резултатът – Focus се предава след около 20 секунди, а след още толкова надпреварата напуска и френският автомобил. Победител е Honda, а финалният резултат след куп мъчения е наистина изненадващ.

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *