728 x 90

Колко време ще издържат без масло – Honda Civic срещу Ford Focus и Peugeot 206 (видео)

    Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас. В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна

    Днес ви представяме малко по-различен сравнителен тест на три модела. Е, не става дума за нови автомобили, а за коли втора ръка, които са сред доста популярните у нас.

    В надпреварата се включват Honda Civic, Ford Focus и Peugeot 206. Дисциплината е доста нетрадиционна – кой автомобил ще издъжи най-много време без масло и охладителна течност в двигателя.

    За целта маслото и антифриза и от трите коли се източват, а на педала на газта се слага голям камък, който гарантира, че двигателят ще бъде постоянно на ограничител.

    Резултатът – Focus се предава след около 20 секунди, а след още толкова надпреварата напуска и френският автомобил. Победител е Honda, а финалният резултат след куп мъчения е наистина изненадващ.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт