728 x 90

Да си купиш чисто ново Lamborghini с държавни помощи за COVID-19…

    29-годишен жител на Маями достигна нови висоти при усвояването на средства, на които биха завидели дори и родните управляващи. Дейвид Хайнс в момента е съден, защото си купил чисто нов автомобил Lamborghini с помощи. Хайнс регистрирал редица фирми по програма в САЩ, която цели да помогне на бизнеса да продължи да плаща заплати на персонала

    29-годишен жител на Маями достигна нови висоти при усвояването на средства, на които биха завидели дори и родните управляващи. Дейвид Хайнс в момента е съден, защото си купил чисто нов автомобил Lamborghini с помощи.

    Хайнс регистрирал редица фирми по програма в САЩ, която цели да помогне на бизнеса да продължи да плаща заплати на персонала си по време на кризата с коронавирус. Общо той искал да получи 13.5 милиона долара, но бил одобрен за почти 4 милиона.

    След като получил средствата, той започнал скоростно да ги харчи – купил си чисто нова суперкола на стойност от почти 400 000 долара, ходил по скъпи хотели, пръскал за бижута и всякакви скъпи стоки и така нататък.

    В момента ФБР разследва действията му като въпросният автомобил вече е отнет, а останалите пари по програмата са запорирани. Очаква се делото да получи своя завършек до към края на годината.

     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт