728 x 90

Кристиано Роналдо се сдоби с ново Bugatti за 8.5 млн. паунда, за да отпразнува титлата в Серия А

    Италианското издание Кориере дела Сера съобщава, че Кристиано Роналдо се е обзавел с нов автомобил за невероятната си авто колекция. Става дума за Bugatti Centodieci, от което ще бъдат произведени едва 10 бройки за цели свят. Цената на един екземпляр е около 8.5 милиона паунда. Припомняме, че машината има мотор с 1600 к.с., който ускорява

    Италианското издание Кориере дела Сера съобщава, че Кристиано Роналдо се е обзавел с нов автомобил за невероятната си авто колекция.

    Става дума за Bugatti Centodieci, от което ще бъдат произведени едва 10 бройки за цели свят. Цената на един екземпляр е около 8.5 милиона паунда.

    Припомняме, че машината има мотор с 1600 к.с., който ускорява суперколата от място до 100 км/ч за 2.4 секунди. Като цяло, возилото се базира на Chiron, но има много визуални и технически доработки.

    Доставката на новата придобивка на Роналдо се очаква през 2021 година. Футболистът отпразнува титлата на неговия клуб Ювентус в Италия и с нова яхта на стойност от околот 5.5 милиона паунда.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт