728 x 90

Крисчън Бейл се отказа да играе Енцо Ферари

    Холивудската звезда Крисчън Бейл се е отказал от участие в биографичния филм за Енцо Ферари, в който той трябваше да играе ролята на Ил Комендаторе. Според източници, свързани със заснемането на филма, номинираният за Оскар актьор е напуснал проекта, тъй като не бил готов да качи килограмите, които иска от него режисьорът, за да изиграе

    Холивудската звезда Крисчън Бейл се е отказал от участие в биографичния филм за Енцо Ферари, в който той трябваше да играе ролята на Ил Комендаторе. Според източници, свързани със заснемането на филма, номинираният за Оскар актьор е напуснал проекта, тъй като не бил готов да качи килограмите, които иска от него режисьорът, за да изиграе убедително Ферари.

    Бейл трябваше да изпълни ролята на Енцо в периода на развитието на компанията след 1957 година, когато италианският предприемач е трябвало да вземе някои от най-важните решения за развитието на компанията.

    Режисьор на лентата е Майкъл Ман, а снимките трябва да започват през март, след напускането на Бейл, Ман трябва да по спешност да намери нова звезда, готова за изиграе легендарния Енцо Ферари.

    Филмът е базиран на пиеса, която пък е написана по книгата на Брок Йейтс „Енцо Ферари: Човекът, автомобилите, състезанията”.

    Ман работи по този проект от 15 години, като преди Бейл ролята на Ферари беше за Ал Пачино, а в проекта участваше и покойният Сидни Полак.

    В същото време в Холивуд се подготвя още един филм за Енцо Ферари, където ролята на Ил Комендаторе е поверена на още по-голяма звезда от Бейл – Робърт де Ниро.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт