728 x 90

The Grand Tour: Фалшиво копие на Джеймс Бонд (видео)

Широко рекламираното автомобилно предаване The Grand Tour, чиито първи епизод е в петък, 18 ноември, прилича по-скоро на фалшиво копие на знаменитата кино продукция с Джеймс Бонд – "Агент 007". Това поне личи от втория трейлър, пуснат от екипа. The Grand Tour с водещи Джереми Кларксън, Ричърд Хамънд и Джеймс Мей ще стартира с първия

Широко рекламираното автомобилно предаване The Grand Tour, чиито първи епизод е в петък, 18 ноември, прилича по-скоро на фалшиво копие на знаменитата кино продукция с Джеймс Бонд – "Агент 007". Това поне личи от втория трейлър, пуснат от екипа.

The Grand Tour с водещи Джереми Кларксън, Ричърд Хамънд и Джеймс Мей ще стартира с първия си епизод на платформата на Amazon. Във видеото с първия епизод има сцена, в която журналистите-актьори минават през градче с бронирани возила и дори откриват огън с автоматично оръжие.

Зрителите ще станат свидетели на най-скъпата сцена в историята на телевизията, за които са платени 3,2 милиона долара. Кларксън, Мей и Хамънд стартират новото си предаване с 6 реактивни самолета, 150 автомобила, над 2000 фенове. Тримата ще карат суперколи на обща стойност над 25 милиона долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт