728 x 90

Единственото българско Bugatti Chiron пристигна у нас!

Един от най-ексклузивните супер автомобили в историята на индустрията вече може да бъде открит и в България. Единственият екземпляр Bugatti Chiron, който е предвиден за български клиент, е вече в нашата страна. Машината вече е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компания в България. Потвърждение за това идва от личния

Един от най-ексклузивните супер автомобили в историята на индустрията вече може да бъде открит и в България. Единственият екземпляр Bugatti Chiron, който е предвиден за български клиент, е вече в нашата страна.

Машината вече е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компания в България. Потвърждение за това идва от личния Instagram профил на Алексиев, където се появи негова снимка с новата му придобивка. Колата е черна на цвят с контрастни червени декоративни детайли.

Bugatti планира да произведе точно 500 бройки от актуалния Chiron, като е истинско чудо, че български клиент е успял да се добере до една от тях. Цената на всеки един автомобил от серията е около 2.4 милиона евро.

Супер колата се задвижва от 16-цилиндров двигател и разполага с мощност от 1500 к.с. 7-степенна роботизирана трансмисия изпраща мощността до колелата, като на теория максималната скорост на движение е над 400 км/ч. За нея обаче се изискват специални гуми.

Снимки: Best Of Bulgarian Supercars във Facebook

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт