728 x 90

Откраднаха лимузина на Сталин със стойност €2,5 млн

    В Москва група престъпници похити уникална лимузина ЗИС-115, с който се е возил Йосиф Сталин и други високопоставени съветски чиновници. Това съобщава Telegram-канал Baza: шест автоджамбази проникват в гаража, качват ЗИС-а на репатрак, тъй като не е в движение, и го откарват в неизвестно направление. По документи тази машина принадлежи на началника на службата по

    В Москва група престъпници похити уникална лимузина ЗИС-115, с който се е возил Йосиф Сталин и други високопоставени съветски чиновници. Това съобщава Telegram-канал Baza: шест автоджамбази проникват в гаража, качват ЗИС-а на репатрак, тъй като не е в движение, и го откарват в неизвестно направление.

    По документи тази машина принадлежи на началника на службата по безопасност на украинския олигарх Руслан Тарпан. Собственикът, който се намира под домашен арест в Украйна, узнава за изчезването на автомобила в съобщение по телефона.

    Той е помолил свой познат да провери информацията, но пратеникът е "открил само празен бокс". Според данни на Baza, стойността на лимузината ЗИС-115 се оценява на €2,5 милиона.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт