728 x 90

27 септември – ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

    За пета поредна година в цялата страна ще се отбележи Ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. На 27 септември 2020 г. колеги на две колела ще се съберат в много градове на България и ще засвидетелстват почитта и съпричастността си.  Тази ежегодна национална инициатива е инициирана от BMM (Българска

    За пета поредна година в цялата страна ще се отбележи Ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. На 27 септември 2020 г. колеги на две колела ще се съберат в много градове на България и ще засвидетелстват почитта и съпричастността си. 

    Тази ежегодна национална инициатива е инициирана от BMM (Българска Мотоциклетна Медия) и социалната мото кампания "Ние сме хора, не донори." Партньор е ГДНП – МВР. 

    Организаторите обещават, че ще спазват "необходимите противоепидемични мерки."

    "Защото, въпреки че тазгодишният мото сезон е доста кратък, всички ние отново дадохме жертви. Отново загубихме братя и сестри. Отново немалко мотоциклетисти пострадаха (някои от тях много сериозно)." 

    Организаторите казват още, че в памет на загиналите мотористи, в съпричастие с пострадалите, мирно, кротко и с респект в цялата страна отново:

    – ще фокусираме по адекватен начин вниманието на всички участници в пътното движение върху нас – мотористите;

    – ще дадем своя дан за по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя;

    – ще покажем, че ние – мотоциклетистите, сме дисциплинираните и културни участници в пътното движение. 

    До момента 28 български града за заявили участие в отбелязването на Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. По азбучен ред това са: Асеновград, Балчик, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Каварна, Козлодуй, Нова Загора, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра,  Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шабла, Шумен и Ямбол.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт