728 x 90

Моторист на околосветско пътешествие с Honda Monkey посети България

    "Не е задължително да имаш голям мотоциклет с огромна кубатура, за да обиколиш света", казва Андре Суза, заел се да стори това с легендарния Honda Monkey. За 120 дни, от май до септември, младежът е изминал 24 225 км по суша. 25-годишният португалски състезател посети днес за смяна на масло и регулярно обслужване мотоциклетния сервиз

    "Не е задължително да имаш голям мотоциклет с огромна кубатура, за да обиколиш света", казва Андре Суза, заел се да стори това с легендарния Honda Monkey.

    За 120 дни, от май до септември, младежът е изминал 24 225 км по суша. 25-годишният португалски състезател посети днес за смяна на масло и регулярно обслужване мотоциклетния сервиз на Honda на бул. "Челопешко шосе" 40 в София.

    Пътешественикът ще остане за няколко дни в България, преди да продължи към Гърция, Турция и така чак до Пакистан. На въпроса ни дали преследва лятото смелият младеж отговори, че първоначално е планирал това пътешествие да започне през март, но пандемията е объркала нещата и затова е потеглил толкова късно.

    Можете да проследите неговите приключения в инстраграм профила му или във Facebook.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт