728 x 90

Honda извади още по-бърза сенокосачка (видео)

    Хонда разработва нова версия на най-бързата в света сенокосачка – Mean Mower. Машината е призвана да подобри скоростния рекорд на предшественика, който попадна в прочутата Книга на Гинес. Преди пет години апаратът за сенокос Honda Mean Mower, задвижван от 1000-кубически силов агрегат за 110 к.с. от супербайка VTR 1000 °F Firestorm, успя да постигне средна

    Хонда разработва нова версия на най-бързата в света сенокосачка – Mean Mower. Машината е призвана да подобри скоростния рекорд на предшественика, който попадна в прочутата Книга на Гинес.

    Преди пет години апаратът за сенокос Honda Mean Mower, задвижван от 1000-кубически силов агрегат за 110 к.с. от супербайка VTR 1000 °F Firestorm, успя да постигне средна максимална скорост от 186,7 км/ч. Тези дни японците пуснаха първо видео от запалването на двигателя на новата версия, която се разработва съвместно със състезателния отбор от BTCC Team Dynamics.

    Новата сенокосачка ще се задвижва от 999-кубиков агрегат от байка Honda Fireblade SP за повече от 190 "коня". Създателите разчитат, че апаратът ще може да развие повече от 150 мили в час (241,4 км/ч).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт