728 x 90

Harley-Davidson внедрява Android Auto за Touring моделите

    По време на своята над 100-годишна история, емблематичната американска легенда за производство на мотоциклети е оцелявала през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Тя знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.

    По време на своята над 100-годишна история, емблематичната американска легенда за производство на мотоциклети е оцелявала през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Тя знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.

    По време на войните брандът е бил използван от военните, по време на Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си, сега залага на нови атрактивни технологии във време, в което всички са обзети от страх и бездействие. Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, Harley-Davidson не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява нови хоризонти с атрактивни зарибяващи изобретения.

    Чрез специално приложение на базата на андроид, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация – включително Google Maps и възможност за гласови команди чрез Google Assistant. Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на возене и възможност за намиране на автокъщи, бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.

    Опцията е налична в 36 страни (Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада (английски), Франция, Германия, Индия (английски), Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ). Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети TOURING, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! Box GTS.

    Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт. Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO и Trike.

    Чрез Android Auto, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android. Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система за активиране на Android Auto чрез USB актуализация – самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 г. – Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.

    Системата The Boom! Box GTS предлага съвременен дизайн , усещане и функции и издръжливост, създадени специално за мотоциклетизъм. Тя е стъклена от край до край и има елегантен, модерен външен вид в съзвучие с най-новите мобилни устройства и таблети.

    Повърхността със сензорния екран Corning Gorilla Glass е от трайно и устойчиво на надраскване покривно стъкло, използвано на милиарди мобилни устройства по целия свят. Boom! Box GTS ще предлага съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay (функционалността на Apple CarPlay изисква използване с опционални слушалки Harley-Davidson) и може да проектира телефонни функции на екрана, включително приложения за стрийминг, време и трафик, така че потребителите да се наслаждават на използването на познати функции, инсталирани на телефона им.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт