728 x 90

Кои са най-интересните новини – открийте сами с новия брояч на Autoclub.bg

    От днес всяка новина на страниците на Autoclub.bg ще има собствен брояч на посещенията, който ще ви дава възможност да прецените кои са най-интересните статии за деня. Е, според останалите читатели, но може би и според вас. Важно е да уточним, че новините с предна дата също започват броенето си от кота 0, както и

    От днес всяка новина на страниците на Autoclub.bg ще има собствен брояч на посещенията, който ще ви дава възможност да прецените кои са най-интересните статии за деня. Е, според останалите читатели, но може би и според вас.

    Важно е да уточним, че новините с предна дата също започват броенето си от кота 0, както и тези публикувани току-що. Това означава, че е съвсем реално да откриете статия на 2-3 дена, която да не е четена от никого според статистиката. В действителност това не е така, просто броячът е активен от няколко часа.

    Очакваме през следващите няколко седмици статистиката да се нормализира и все по-рядко да виждаме новини с "нулеви" посещения, тъй като съдържанието ни е добре индексирано от Google и се използва за информация всеки ден от множество интернет потребители.

    Броячът се намира в горната част на всяка новина, точно под заглавието, къде се публикува информацията за автора и датата на излизане.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт