728 x 90

Над 88 000 уникални потребители влязоха в Autoclub.bg през март!

    Изминалият месец март беше един от най-успешните в историята на автомобилния онлайн портал Autoclub.bg. През страниците на сайта за 31 дни са преминали точно 88 566 различни потребители (по данни на Tyxo), което отрежда челно място на месеца в статистиката ни за последните почти четири години. По данни на най-авторитетната платформа за измерване на трафик,

    Изминалият месец март беше един от най-успешните в историята на автомобилния онлайн портал Autoclub.bg. През страниците на сайта за 31 дни са преминали точно 88 566 различни потребители (по данни на Tyxo), което отрежда челно място на месеца в статистиката ни за последните почти четири години.

    По данни на най-авторитетната платформа за измерване на трафик, Google Analytics, през март Autoclub.bg е регистрирал 106 148 сесии. Поради малки разлики в технологията на измерване, Tyxo показва стойност от 118 632 сесии.

    Най-четената новина на сайта ни през март се оказа тази за новите скоростни камери, с които полицейските служители ще бъдат оборудвани. Веднага след нея се нарежда интересно видео, което хвърля поглед към устройството на шофьорската седалка в Mercedes-Benz S-Class, а място в топ 3 намира и уникалният проект за V8 двигател от BMW в камион ЗИЛ

    Успехът на Autoclub.bg през март е още по-ценен поради факта, че Facebook е в процес на ограничаване на потребителските посещения към външни страници. Новият алгоритъм на социалната мрежа дава предимство на доказали се марки в отделните браншове, a повишените посещения от мрежата й към Autoclub.bg е най-високото признание за работата ни.

    Благодарим ви за подкрепата!

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт