728 x 90

Дрон видео: Месец преди откриването на "Западна дъга 2" от Околовръстното в София

    Актуално видео с дрон от 14 август показва, че участъкът "Западна дъга 2" от Околовръстното шосе в София е почти готов. Месец преди официалното откриване по трасето от пътния възел със Северната тангента и бъдешата магистрала "Калотина" до пътния възел на връзката с бъдещия бул. "Стефансон" – връзка с кв. Обеля, остават само довършителни работи:

    Актуално видео с дрон от 14 август показва, че участъкът "Западна дъга 2" от Околовръстното шосе в София е почти готов. Месец преди официалното откриване по трасето от пътния възел със Северната тангента и бъдешата магистрала "Калотина" до пътния възел на връзката с бъдещия бул. "Стефансон" – връзка с кв. Обеля, остават само довършителни работи: последно асфалтиране, мантинели, маркировка…

    Със завършването на този участък се очаква огромна част от транзитния трафик да излезе извън София. Така пътуването от Благоевград до Ябланица и Пловдив, а и по-нататък, ще се съкрати най-малко с час, а единственият светофар по аутобаните от Франция до Турция ще остане пешеходният край Казичене?!

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт