728 x 90

GEFCO и TALAN с меморандум за разбирателство в автомобилната логистика

    ЖЕФКО/GEFCO – глобален доставчик в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, и TALAN – водещ европейски лидер в гъвкавата трансформационна консултация, се договориха да създадат съвместна инициатива, която да даде възможност за дизайн и маркетинг на решенията за автомобилния пазар. GEFCO и TALAN подписаха меморандум за разбирателство, целящ да предложи решения, комбиниращи цифрови

    ЖЕФКО/GEFCO – глобален доставчик в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, и TALAN – водещ европейски лидер в гъвкавата трансформационна консултация, се договориха да създадат съвместна инициатива, която да даде възможност за дизайн и маркетинг на решенията за автомобилния пазар. GEFCO и TALAN подписаха меморандум за разбирателство, целящ да предложи решения, комбиниращи цифрови и физични технологии, които да обслужват автомобилния пазар.

    Това споразумение включва създаването на съвместна инициатива, която ще даде възможност на двата партньора да обединят своя опит. То е кулминацията на доверие, градено с години от двете компании. GEFCO носи опита си като лидер в автомобилната логистика, знанията си за B2B пазарите и силата на международната си мрежа, докато TALAN предлага опита си в новите информационни технологии – като например Интернет на нещата (IoT), изкуствен интелект и блокчейн като гъвкави методи.

    "Съвместната инициатива, която започваме с TALAN, ще даде възможност за решителен напредък на пазара на автомобилната логистика, който търпи сериозни промени с навлизането на цифровите технологии", подчерта Люк Надал, председател на Съвета на директорите на GEFCO: "Това сътрудничество между допълващи се партньори е в съответствие с нашата стратегия за развитие на иновациите като ключ за бъдещия ни растеж".

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт