728 x 90

TollPass: Маршрутни карти могат да се закупуват и от OMV

    Тежкотоварните превозвачи вече могат да закупуват маршрутни карти и от бензиностанции OMV, доверен партньор на TollPass. Заплащането им може да става в брой, с банкова карта или с карти за гориво. В бензиностанциите на OMV в цялата страна могат да бъдат закупени и всички предлагани видове електронни винетки за леките автомобили. Маршрутна карта за автомобилите

    Тежкотоварните превозвачи вече могат да закупуват маршрутни карти и от бензиностанции OMV, доверен партньор на TollPass. Заплащането им може да става в брой, с банкова карта или с карти за гориво. В бензиностанциите на OMV в цялата страна могат да бъдат закупени и всички предлагани видове електронни винетки за леките автомобили.

    Маршрутна карта за автомобилите и автобусите над 3.5 тона може да бъде закупена и от A1 България, които са част от партньорската мрежа на TollPass. Маршрутните карти се заявяват онлайн на A1.bg и през приложението Моят А1. С получения код могат да бъдат заплатени както онлайн, така и в брой в офисите на А1.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт