728 x 90

50 000 безплатни аудио книги за 240 професионални шофьори у нас

    "Един камион книги" е инициатива, която има за цел да достави повече книги на професионалните шофьори в страната и чужбина. Както съобщава kamioni.bg, 240 български шофьори на камиони ще получат специален подарък по случай 24 май – едномесечен достъп до аудио библиотека с над 50 000 заглавия.  “Работата на професионалните шофьори е трудна и често самотна.

    "Един камион книги" е инициатива, която има за цел да достави повече книги на професионалните шофьори в страната и чужбина.

    Както съобщава kamioni.bg240 български шофьори на камиони ще получат специален подарък по случай 24 май – едномесечен достъп до аудио библиотека с над 50 000 заглавия. 

    “Работата на професионалните шофьори е трудна и често самотна. В дългите часове на път и в дните далеч от близките книгите са добра възможност за тях да направят нещо забавно, интересно и полезно за себе си, а аудио вариантът наистина е подходящ, докато шофираш”, коментира Веселин Стоянов, управител на Транспрес, организатор на кампанията.

    От компанията предоставят чрез игра в социалните мрежи ваучери за достъп до аудио библиотеката на Storytel с над 1000 произведения на български език и още 50 000 на английски. Могат да се включат всички професионални водачи с Категория С+E, без да е необходимо да се служители на Транспрес.

    “Много хора не допускат, че има шофьори, които обичат книгите. Но сред българските професионалисти, които вече са близо 100 000, има хора с разнообразен профил. Голяма част от тях са любопитни, будни, отворени към новото, към технологиите, имат различни интереси, включително към литературата”, допълва Стоянов.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт