728 x 90

Вижте снимки от линия 3 на софийското метро

    Благодарение на страницата Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia във Facebook, можем да ви предложим няколко кадъра от новия трети лъч на софийското метро. Вчера, 26 август 2020 година, беше първият ден на експлоатация на третата линия на подземната железница. За момента действа отсечка от кв.„Красно село” (ул. Житница в близост до кръстовището с бул.

    Благодарение на страницата Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia във Facebook, можем да ви предложим няколко кадъра от новия трети лъч на софийското метро.

    Вчера, 26 август 2020 година, беше първият ден на експлоатация на третата линия на подземната железница. За момента действа отсечка от кв.„Красно село” (ул. Житница в близост до кръстовището с бул. Цар Борис ІІІ) до бул. „Владимир Вазов“.

    Пусковият участък включва 8 станции от Красно Село до Хаджи Димитър. Дължина на трасето е 8 км. Всички станции от трети метродиаметър имат автоматични перонни предпазни врати. Такива са поставени и на две от станциите по Първи метродиаметър – „Опълченска“ и Стадион „Васил Левски“.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт