728 x 90

И у нас полицаи за пример: Ескортираха куче по Околовръстното в София (видео)

    Социалните мрежи често стават свидетели на клипчета, в които полицейски автомобили бавно ескортират животно или група от животни, които са попаднали на оживена улица. Обикновено, обаче, тези кадри са от чужбина, но днес със задоволство можем да ви споделим подобна постъпка от София. Видеото е дело на потребител с името Жоро Илиев във Facebook. Както е

    Социалните мрежи често стават свидетели на клипчета, в които полицейски автомобили бавно ескортират животно или група от животни, които са попаднали на оживена улица.

    Обикновено, обаче, тези кадри са от чужбина, но днес със задоволство можем да ви споделим подобна постъпка от София. Видеото е дело на потребител с името Жоро Илиев във Facebook.

    Както е вдино от кадрите, патрулен автомобил се движи бавно с пуснати светлини зад изплашено куче по Околовръстното шосе в София, в частта му около ж.к. "Люлин".

    От клипчето не е ясно как точно завършва ситуацията, но можем да сме спокойни, че кучето не е останало неконтролируемо на шосето, където обикновено трафикът е доста натоварен.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт