728 x 90

Затвориха временно АМ "Тракия" и в двете посоки заради катастрофа

    Временно е ограничено движението в двете посоки при км 165 на АМ „Тракия“ поради ПТП. Движението се осъществява по обходен маршрут за автомобили до 12 тона от пътен възел "Плодовитово" на АМ "Тракия"по път II-66 Чирпан-Поповица, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ на АМ "Тракия" и обратно. Тежкотоварните автомобили над 12 тона

    Временно е ограничено движението в двете посоки при км 165 на АМ „Тракия“ поради ПТП. Движението се осъществява по обходен маршрут за автомобили до 12 тона от пътен възел "Плодовитово" на АМ "Тракия"по път II-66 Чирпан-Поповица, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ на АМ "Тракия" и обратно.

    Тежкотоварните автомобили над 12 тона се отбиват по обходен маршрут от пътен възел "Плодовитово" на АМ "Тракия" през Оризово към Белозем, след което се включват в АМ „Тракия“ и обратно.

    Екипи на „Пътна полиция“ е на място и регулира трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт