728 x 90

Преспите в област Разград достигали над 2 метра

    Възстановено е движението по републиканската пътна мрежа в област Разград. Почти всички третокласни пътища са проходими при зимни условия след силния снеговалеж, навяванията и преспи, които на места са били над 2 метра. Продължава обработката на пътните настилки и е ограничено преминаването на моторни превозни средства по три третокласни отсечки – път III-4902 от с.

    Възстановено е движението по републиканската пътна мрежа в област Разград. Почти всички третокласни пътища са проходими при зимни условия след силния снеговалеж, навяванията и преспи, които на места са били над 2 метра.

    Продължава обработката на пътните настилки и е ограничено преминаването на моторни превозни средства по три третокласни отсечки – път III-4902 от с. Побит камък до с. Острово, път III-206 от с. Студенец до с. Каменар и път III-4904 от кръстовището с общински път „Разград – Дянково“ до Северната индустриална зона на Разград.

    Екипите на пътноподдържащите фирми работят и се очаква до края на деня да бъде пуснато движението и по тези участъци. 27 снегопочистващи машини са на терен и обработват пътните настилки за осигуряване на пътуването при зимни условия.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт