728 x 90

15-км опашка на входа на София през АМ "Струма" (видео)

    В първия работен ден след въвеждането на допълнителни ограничения за движение в България във връзка с кризата с коронавирус, някои от входовете на София бяха буквално блокирани. Видео на потребител от Facebook показва каква е ситуацията на входа през кв. "Люлин", където пристига потокът от Перник по магистрала "Струма". По неофициални данни, опашката там е

    В първия работен ден след въвеждането на допълнителни ограничения за движение в България във връзка с кризата с коронавирус, някои от входовете на София бяха буквално блокирани.

    Видео на потребител от Facebook показва каква е ситуацията на входа през кв. "Люлин", където пристига потокът от Перник по магистрала "Струма".

    По неофициални данни, опашката там е около 15 километра, а шофьори се оплакват в социалните мрежи, че за един час са изминали едва около километър.

    "Няма констатирани груби нарушения тази сутрин. Тези, които нямат адресна регистрация, да си вземат необходимия документ", посъветва гл. инсп. Мирослав Кръстев, цитиран от dnes.dir.bg.

    Сутринта не беше сформиран КПП на входа за София през Владая като трафикът в региона беше доста слаб за работен ден.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт