728 x 90

В област Смолян всички камиони над 12 т с вериги

    Близо 400 машини обработват пътните настилки в районите със снеговалеж. Поради силно снегонавяване и за снегопочистване е ограничено преминаването на тежкотоварните камиони над 12 тона през прохода „Предел“, в цяла Смолянска област, както и по път III-198 Гоце Делчев – Катунци, по път I-5 Кърджали – Пчеларово и по път III-865 Кърджали – Ардино. В

    Близо 400 машини обработват пътните настилки в районите със снеговалеж. Поради силно снегонавяване и за снегопочистване е ограничено преминаването на тежкотоварните камиони над 12 тона през прохода „Предел“, в цяла Смолянска област, както и по път III-198 Гоце Делчев – Катунци, по път I-5 Кърджали – Пчеларово и по път III-865 Кърджали – Ардино. В област Смолян превозните средства до 12 тона трябва да се движат с вериги по републиканските пътища.

    Жълт код за опасно време днес е определен в областите Смолян, Кърджали, Хасково и Ямбол. Прогнозата на метеоролозите е за увеличаване на снежната покривка в областите Смолян и Кърджали и за валежи от дъжд над 20 л/кв.м в областите Хасково и Ямбол.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт