728 x 90

Фандъкова: Движението по Южната дъга в София тръгва след празниците в началото на септември (видео)

    "Очаквам движението в затворения участък да бъде възстановено веднага след празничните и почивни дни (6 и 7 септември). Участъкът беше затворен на 14 юни като на мястото на стария надлез при 40-ти км се изгражда нов." Това съобщи чрез профила си във Facebook столичният кмет Йорданка Фандъкова. Коментарът идва по повод очакваното скоро подновяване на

    "Очаквам движението в затворения участък да бъде възстановено веднага след празничните и почивни дни (6 и 7 септември). Участъкът беше затворен на 14 юни като на мястото на стария надлез при 40-ти км се изгражда нов."

    Това съобщи чрез профила си във Facebook столичният кмет Йорданка Фандъкова. Коментарът идва по повод очакваното скоро подновяване на движението на Южната дъга в София, в участъка между "Горубляне" и "Младост".

    "В момента се изграждат пътните възли „Горубляне“ и „Младост“. Завършени са всички изкопни и насипни работи в участъка. Положена е пътна основа и бордюрите на директното трасе. Изградени са 80% от мрежите от инженерната инфраструктура. Полагат се долните пластове на асфалтовата настилка на южния локал в посока към магистрала „Тракия“," добавя още Фандъкова.

     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт