728 x 90

След среща с мост Range Rover Velar стана кабриолет

    Кабриолет версия на Land Rover Range Rover Velar все още не съществува, а и засега няма индикации от британците, че ще видим такава. Все пак, ако подобен проект получи зелена светлина, то дизайнерите вече имат модел за вдъхновение. Шегата настрана, автомобилът от снимките е бил превозван на товарно ремарке някъде във Великобритания. За нещастие, шофьорът

    Кабриолет версия на Land Rover Range Rover Velar все още не съществува, а и засега няма индикации от британците, че ще видим такава. Все пак, ако подобен проект получи зелена светлина, то дизайнерите вече имат модел за вдъхновение.

    Шегата настрана, автомобилът от снимките е бил превозван на товарно ремарке някъде във Великобритания. За нещастие, шофьорът на камиона не преценява добре височината на мост и преминава с товара под него.

    Резултатът е очевиден – първият в света Range Rover Velar кабриолет. За радост, няма пострадали хора, нито шофьорът на камиона е претърпял наранявания.

    Що се отнася до чисто новата луксозна джипка, за нея животът на пътя свършва още преди да е почнал. Според специалисти, машината не може да бъде възстановена, тъй като покривът е изцяло отстранен.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт