728 x 90

Бихте ли си купили и възстановили катастрофирала суперкола? (видео)

    Бизнесът с връщане на бракувани коли към живот е добра инвестиция в доста страни като Америка и Австралия. Принципът на действие е лесен – автомобилът се купува на търг с повреда по двигателя, купето или окачването и се ремонтира изоснови до състояние, в което може да се кара спокойно. Може би най-популярното място за търгуване

    Бизнесът с връщане на бракувани коли към живот е добра инвестиция в доста страни като Америка и Австралия. Принципът на действие е лесен – автомобилът се купува на търг с повреда по двигателя, купето или окачването и се ремонтира изоснови до състояние, в което може да се кара спокойно.

    Може би най-популярното място за търгуване с такива коли е мрежата на Copart. Това е сайт, който събира спрени от движение коли от застрахователи и други търговци, като най-често причината за спирането от движение е щета, която е извън това, което компаниите искат да изплатят.

    Във видеото тук влогърът Samcrac разглежда паркинг с автомобили, които скоро ще бъдат пуснати на търг от фирмата. По време на обиколката си, той се натъква на няколко изключително интересни находки, като между тях е и почти чисто ново Ferrari 488 Pista с около 200 изминати километри.

    Обиколката продължава с разглеждането на няколко поршета, Mercedes S-Class и дори два екземпляра Bentley Bentayda с повреди в различни зони на купето.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт