728 x 90

69 автомобила в катастрофа в САЩ

    Масовата катастрофа се случи в щат Вирджиния, САЩ. Както съобщава в своя официален туитър местното подразделение на полицията, в ПТП попадат наведнъж 69 автомобила. В резултат на инцидента 51 човека получават наранявания с различна степен. От полицията подчертават, че сериозно са пострадали 11 човека. По предварителни данни, причини за масовата катастрофа са мъгла и поледица.

    Масовата катастрофа се случи в щат Вирджиния, САЩ. Както съобщава в своя официален туитър местното подразделение на полицията, в ПТП попадат наведнъж 69 автомобила.

    В резултат на инцидента 51 човека получават наранявания с различна степен. От полицията подчертават, че сериозно са пострадали 11 човека.

    По предварителни данни, причини за масовата катастрофа са мъгла и поледица. След ПТП-о движението по трасето беше изцяло блокирано за дълго време.

    Преди няколко седмици пък в американския щат Айова по време на снеговалеж стана катастрофа, в която попаднаха повече от 50 транспортни средства. Инцидентът се случи на трасе I-80 недалеч от град Алтуун, където на заледен път се сблъскаха няколко тира и десетки леки коли.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт