728 x 90

Lego копие на Honda Civic Type R (видео)

    Американското подразделение на Honda представи пълноразмерен модел на мощния хечбек Civic Type R, направен от конструктор Lego. Макетът е в съотношение 1:1 към оригиналния автомобил. С построяването на "играчката" са се заели девет човека под ръководството на сертифицирания професионалист по конструктора Раян Макнот. За монтажа са използвани повече от 320 хиляди пластмасови кубчета, както и

    Американското подразделение на Honda представи пълноразмерен модел на мощния хечбек Civic Type R, направен от конструктор Lego. Макетът е в съотношение 1:1 към оригиналния автомобил.

    С построяването на "играчката" са се заели девет човека под ръководството на сертифицирания професионалист по конструктора Раян Макнот. За монтажа са използвани повече от 320 хиляди пластмасови кубчета, както и метална структура, поддържаща цялата конструкция. Цялата работа е отнела повече от 1300 часа.

    Специалистите са успяли да пресъздадат дори дребни детайли от екстериора, в това число чистачки, спирачни механизми, външни огледала и задния спойлер с особена форма. Плюс всичко това автомобилът е получил истинска външна светотехника, която се управлява с помощта на специално приложение на iPad.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт