728 x 90

Фотография на Alex Manchev заминава за Лондон

На 27 юни се проведе среща със световноизвестните Конър Брадърс в галерия "Оборище" 5, за която творците долетяха специално от Лондон, съобщи ПРофайл. На срещата фотографът Alex Manchev имаше възможност да ги запознае с творчеството си, което силно впечатли британските артисти. Това доведе до една прекрасна иницатива, в която Mike Snelle предложи да направят художествена

На 27 юни се проведе среща със световноизвестните Конър Брадърс в галерия "Оборище" 5, за която творците долетяха специално от Лондон, съобщи ПРофайл. На срещата фотографът Alex Manchev имаше възможност да ги запознае с творчеството си, което силно впечатли британските артисти.

Това доведе до една прекрасна иницатива, в която Mike Snelle предложи да направят художествена размяна на творби. Една от фотографиите на Алекс ще отлети за Лондон и най-вероятно ще краси дома на британския артист.

Майк и приятелката му се спряха на фотографията "Lost in the clouds”, една от абсолютните фаворити от изложбата, която ще продължи до 15 юли. Любопитно е, че принц Хари и Меган Маркъл подариха наскоро за сватбата на футболиста Идрис Елба именно творба на Братята Конър.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт