728 x 90

Любовна история през погледа на истинските софиянци в театър "Азарян"

Театър Азарян ще посрещне премиерата на първото в София театрално представление изцяло на английски език #LOVESOFIA по сборника с разкази #LIVEFROMSOFIA. Спектакълът ще заведе зрителите на вълнуваща и по-различна разходка из столицата, разкривайки култовите софийски персонажи и техните завладяващи истории. Премиерата е на 7 декември от 18:30 часа. Представяйки една любовна история през погледа на истинските

Театър Азарян ще посрещне премиерата на първото в София театрално представление изцяло на английски език #LOVESOFIA по сборника с разкази #LIVEFROMSOFIA. Спектакълът ще заведе зрителите на вълнуваща и по-различна разходка из столицата, разкривайки култовите софийски персонажи и техните завладяващи истории. Премиерата е на 7 декември от 18:30 часа.
 
Представяйки една любовна история през погледа на истинските софиянци, представлението поставя фокус и върху това кои всъщност са тези "истински" софиянци. 5 местни гида ще се опитат да дадат отговор на този въпрос, а тяхната задача е да накарат публиката да се наслади на града, на онези малки моменти, които всеки един споделя с любимия човек, тук и сега… в София.

Режисьор на спектакъла е Никола Стоянов. Драматургията е дело на Александър Шпатов и Александра Генова. Сценографията е на Теодор Киряков. Участват Анна Симова, Боян Петров, Весела Петрова, Светла Рангелова и Станислав Кертиков.

#LOVESOFIA ще накара зрителя да усети по нов начин приятелството и любовта, да изживее София… с любов. Софиянци и гостите на столицата ще гледат спектакъла още и на 8 декември от 18:30 ч. и на 21 декември от 18:00 часа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт