728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Оглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруари

Това, което не можеш да видиш, е това, което ще те нарани! Носителката на „Еми“ Елизабет Мос (Историята на прислужницата) участва в тази модерна приказка за вманиачаване, вдъхновена от класическия герой от пантеона с чудовища на Universal. Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (Елизабет Мос, Историята на прислужницата)

Това, което не можеш да видиш, е това, което ще те нарани! Носителката на „Еми“ Елизабет Мос (Историята на прислужницата) участва в тази модерна приказка за вманиачаване, вдъхновена от класическия герой от пантеона с чудовища на Universal.

Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (Елизабет Мос, Историята на прислужницата) използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд). Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел на Сесилия (Оливър Джаксън-Коен, The Haunting of Hill House) се самоубива и ѝ завещава щедра порция от голямото си богатство.

Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му. Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на "Невидимия" е един от създателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел, а продуценти са майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне (Upgrade, The Sapphires).

НЕВИДИМИЯ / THE INVISIBLE MAN
Жанр: трилър
Участват: Елизабет Мос, Олдис Ходж, Сторм Рийд, Хариет Дайър, Оливър Джаксън-Коен
Сценарист и режисьор: Лий Уанел
Продуцент: Джейсън Блум, Кайли дьо Фресне
Изпълнителен продуцент: Лий Уанел, Беатрис Секейра, Чарлс Лейтън, Розмари Блайт, Бен Грант, Купър Самюелсън, Жанет Волтурно.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *