728 x 90

Пуснаха билетите за "Петдесет нюанса освободени" (трейлър)

Третата част на световния кино феномен "Петдесет нюанса" наближава и феновете тръпнат в очакване на последния филм от поредицата. Специален подарък за най-запалените почитатели в България са предпремиерните прожекции, които ще стартират заедно със световната премиера в Париж на 6 февруари. Най-нетърпеливите зрители вече могат да се сдобият със заветните билети и да си осигурят

Третата част на световния кино феномен "Петдесет нюанса" наближава и феновете тръпнат в очакване на последния филм от поредицата. Специален подарък за най-запалените почитатели в България са предпремиерните прожекции, които ще стартират заедно със световната премиера в Париж на 6 февруари.

Най-нетърпеливите зрители вече могат да се сдобият със заветните билети и да си осигурят място сред първите, които ще надникнат за последен път в Червената стая на Крисчън Грей. Истински запалените фенове на пламенната любов на Крисчън и Ана и онези, които вече нямат търпение да станат свидетели на развръзката, ще имат такава възможност още на 6, 7 и 8 февруари, когато ще бъдат предпремиерните прожекции на "Петдесет нюанса освободени".

В последния филм от кино поредицата Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. "Петдесет нюанса освободени" – третата и последна глава от световния феномен „Петдесет нюанса“, идва в кината на Свети Валентин 2018 и дава дългоочакваната кулминация на събития, които започнаха през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите, чиито общи световни приходи надхвърлиха $950 милиона.

Режисьор на "Петдесет нюанса освободени" е Джеймс Фоли (Къща от карти), продуценти отново са Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркуус Висиди, както и създателката на световния феномен Е.Л. Джеймс. Сценарият е писан от Нийл Леонард и е по романа на Джеймс.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт