728 x 90

Първи трейлър от "Star Wars: The Rise Of Skywalker"

Eпичният край на емблематичната сага Star Wars: The Rise Of Skywalker е на 20 декември 2019 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Този декември ще станем свидетели на заключителната глава на най-вълнуващата сага в историята на киното – Star Wars: The Rise Of Skywalker. Година след събитията в "Междузвездни

Eпичният край на емблематичната сага Star Wars: The Rise Of Skywalker е на 20 декември 2019 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Този декември ще станем свидетели на заключителната глава на най-вълнуващата сага в историята на киното – Star Wars: The Rise Of Skywalker.

Година след събитията в "Междузвездни войни: Последните джедаи" Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата влизат в пореден сблъсък със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло. Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на далечната галактика, така и дълбоко в душите на познатите ни герои. Всеки от тях трябва да надмогне своите вътрешни демони. А краят ще бъде белязан от възхода на Скайуокър.

Първият трейлър на Star Wars: The Rise Of Skywalker беше показан на фенската конвенция Star Wars Celebration в Чикаго от самия Дж. Дж. Ейбрамс и някои от главните актьори в поредицата. Видеото показва Рей в неравностойна схватка с тай файтър (TIE Fighter). Гласът на Люк Скайуокър ни разкрива, че Рей най-накрая е завършила обучението си и въпреки че сега в нея живеят хиляда поколения джедаи, тя ще трябва да влезе в предстоящата битка сама. Още един герой е готов за сражение и това е Кайло Рен. Виждаме, че той е възстановил шлема си и се хвърля в бой начело на Първия ред по-решителен от всякога.

Трейлърът предлага и изключително емоционални за всички фенове на Междузвездни войни кадри с вече покойната Кари Фишър. Нейната принцеса Лея оживява на екран благодарение на неизползвани материали от Междузвездни войни: Силата се пробужда. Вълнуващо е да видим и Ландо Калризиан в изпълнение на Били Дий Уилямс, който се завръща на борда на Хилядолетния сокол редом до Чубака. А новото попълнение в редиците на дроидите – малкият и изключително симпатичен ДиО мигновено се превърна във всеобщ любимец и успя да засенчи дори BB-8.

Една от най-големите изненади, които поднася трейлърът за феновете, е загатнатото завръщане на злия император Палпатин. Именно с неговия зловещ смях завършва първият трейлър от Star Wars: The Rise of Skywalker, на чийто фон и под бурните аплодисменти на сцената на Конвенцията в Чикаго се качи и актьорът, който изпълнява ролята на Императора в предишни филми Иън Макдърмид.

Под каква форма ще се завърне Палпатин. Кой ще се окаже победител в голямата битка между доброто и злото? Как ще се развият съдбите на всички герои? Какъв ще бъде възходът на Скайуокър? Отговорът на всички въпроси ще научим този декември само в кината.

Режисьор на Star Wars: The Rise Of Skywalker е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след феноменалния успех на "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Ейбрамс е и съсценарист на филма заедно с носителя на „Оскар“ Крис Терио (Арго). Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата Междузвездни войни от Нова надежда (1977) насам.

В ролите са познатите от предишните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Антъни Даниелс и Кари Фишър. Към тях се присъединяват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт