728 x 90

Извънземна гала премиера в София за "Отмъстителите: Краят"

На 24 април Отмъстителите и други колоритни герои от поредицата на Marvel спряха да препускат из Вселената в търсене на справедливост и приключения и избраха Земята, за да отбележат своя кулминационен апогей. Миналата вечер в Синема Сити IMAX, Mall of Sofia се проведе официалната гала премиера в чест на 22-рия филм от филмовата вселена на

На 24 април Отмъстителите и други колоритни герои от поредицата на Marvel спряха да препускат из Вселената в търсене на справедливост и приключения и избраха Земята, за да отбележат своя кулминационен апогей. Миналата вечер в Синема Сити IMAX, Mall of Sofia се проведе официалната гала премиера в чест на 22-рия филм от филмовата вселена на Марвел, вдъхновен от култовата комиксова действителност и отбелязващ един дългоочакван епичен финал.

Повече от 300 гости уважиха емоционалната вечер и официално се превърнаха в първите свидетели на края у нас. Събитието премина под знака на искрено нетърпеливото очакване на феновете и следата, която филмите за супергерои са оставили дълбоко в тях.

Гала премиерата бе повод всички те сега да „върнат жеста“ и да оставят своите послания към Отмъстителите на специално обособено табло. То събра на едно място всички официални плакати на филмите на Марвел досега и символизира неразривната лоялност на най-верните почитатели. Друг сантиментален артикул, който бе сред акцентита на вечерта, бе снимката на абсолютно целия екип, отговорен за феноменалното явление, наречено филмови продукции на Марвел, която дебютира миналата година по повод 10 годишнината на филмовата вселена.

Гръмотевичният чук на могъщия Тор също се превърна в една от атракциите на гала премиерата и предизвика истински фурор сред всички, поискали да запаметят този момент със снимка. Тематичен коктейл и специални изненади с вкус на шотландското уиски Monkey Shoulder, автентична “извънземна“ атмосфера, филмов реквизит и много силно фенско присъствие направиха събитието наистина паметно и със безценна стойност.

Освен Доктор Стрейндж, Хела, Капитан Америка и Черната Пантера, по черния килим на гала премиерата преминаха и редица родни знаменитости, които в годините вече са се доказали и като едни от най-верните фенове на филмите на Марвел. Всички те допринесоха за еуфоричното настроение на вечерта с ярко присъствие и много енергия. Сред тях бяха някои от най-големите звезди на българската музикална сцена като Орлин Павлов, Павел и Венци Венц, Буч, Гудслав, Михаела Филева, Вяра Атова и др.

Изключително чаровните Дани и Алекс Петканови, както и Надя и Иван Тишев, също бяха част от звездните гости. Други известни лица бяха още златното момиче Радина Филипова, талантите от Гласът на България Криси Асенова и Тодор Георгиев, участникът във Фермата 4 Георги Янков, Антоний Аргиров, Тео Чепилов, Николай Станоев, Китодар Тодоров, Ваня Джаферович, и др.

Гала премиерата на Отмъстителите: Краят бе достоен финал и действително паметен момент в историята на комиксовите филми у нас. Силните емоции, които поражда фантастичната реалност на Марвел, не могат да бъдат събрани в една вечер, но пък могат да я превърнат в много специална. Така и се случи. Подарете си и вие такива емоции и изживейте приключението заедно с "Отмъстителите: Краят", който от 26 април разбива кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в избрани кина – предпремиерно още от днес.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт