728 x 90

Десетки класики и хот род модели на търг този уикенд

По време на 49-тия Annual Scottsdale Auction, насрочен за утре, Barrett-Jackson ще продаде десетки интересни автомобили на заможни колекционери и инвеститори. Голяма част от експонатите са ръчно изработени или тунинговани от реномирани фирми след възстановяването си до оригинален блясък. Един от най-интересните автомобили е Cadillac Eldorado Brougham Custom Station Wagon от 1959 година, в който са инвестирани

По време на 49-тия Annual Scottsdale Auction, насрочен за утре, Barrett-Jackson ще продаде десетки интересни автомобили на заможни колекционери и инвеститори.

Голяма част от експонатите са ръчно изработени или тунинговани от реномирани фирми след възстановяването си до оригинален блясък.

Един от най-интересните автомобили е Cadillac Eldorado Brougham Custom Station Wagon от 1959 година, в който са инвестирани над 4000 часа работа. Резултатът е ретро комби с мотор с мощност от над 1000 к.с.

Не е ясно на каква цена ще бъде продадена машината, но предварителните очаквания са за поне няколко стотин хиляди долара.

Повече подробности за търга и експонатите, които ще бъдат продадени, можете да откриете тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт