728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Уникална находка: Намериха изоставени 133 ретро коли в Канзас (видео)

Barn find – това е изразът, който англоговорящите използват за находка от автомобили, които са престояли в покой дълги години. Точно на такова съкровище се натъкнаха скоро фенове на ретро колите в Канзас. Колекцията от близо 140 коли принадлежала на Боб Регер, който е виден фен на американските автомобили. Извън тях, той става известен с

Barn find – това е изразът, който англоговорящите използват за находка от автомобили, които са престояли в покой дълги години. Точно на такова съкровище се натъкнаха скоро фенове на ретро колите в Канзас.

Колекцията от близо 140 коли принадлежала на Боб Регер, който е виден фен на американските автомобили. Извън тях, той става известен с изобретяването на надуваемите детски замъци за игра, които му донасят огромно богатство.

Както може и да се очаква, в колекцията му откриваме основно американски машини. Най-старата е Ford Model A от 1928 година, а най-новата –  Ford Mustang GT Convertible от 1987 г. Има куп екземпляри от Ford, Chevrolet, Cadillac, Buick и други.

Прочети още:
Рекордът за скорост на Аутобана от 432 км/ч не е подобряван от 1938 г.

Единствените две коли, които не са от американски производители, са 1973 Jaguar XJ6 и 1979 Ferrari 308 GTS. В галерията и във видеото по-долу можете да разгледате част от експонатите.

Снимки: HotRod.com

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *