728 x 90

Да започнем работната седмица с този слънчев Москвич 408 от 1974 г.

    Facebook е виртуално пространство, в което можете да се срещнете задочно с множество различни автомобилни прослойки. Точно там попаднахме на този чудесен екземпляр Москвич 408, който просто решихме да споделим с аудиторията си. Знаем малко за историята му. Автомобилът е произведен през 1974 година – както е видно и от регистрационния му номер, и все

    Facebook е виртуално пространство, в което можете да се срещнете задочно с множество различни автомобилни прослойки. Точно там попаднахме на този чудесен екземпляр Москвич 408, който просто решихме да споделим с аудиторията си.

    Знаем малко за историята му. Автомобилът е произведен през 1974 година – както е видно и от регистрационния му номер, и все още е с оригиналната си боя.

    Снимките са направени след като машината е преминала цялостна корекция на боята, която – според изпълнителя на задачата – е премахнала около 80 процента от забележките по покритието.

    Накрая е положено керамично покритие, което трябва да защити боята за следващите няколко години. Резултатът е наистина прекрасен, а повече за процедурата можете да видите на този линк.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт