728 x 90

Peugeot ще възстановява ретро коли, започва с 205 GTI

    В чест на 210-тата годишнина на Peugeot асоциацията Aventure Peugeot стартира ново начинание: реставриране и продажба на винтидж автомобили. Автомобилите ще бъдат реставрирани в работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot – Музея на приключението Peugeot в Сошо, и ще получават сертификат за автентичност, преди да бъдат пуснати в продажба. Първият автомобил, който е избран за

    В чест на 210-тата годишнина на Peugeot асоциацията Aventure Peugeot стартира ново начинание: реставриране и продажба на винтидж автомобили. Автомобилите ще бъдат реставрирани в работилниците на Musée de l’Aventure Peugeot – Музея на приключението Peugeot в Сошо, и ще получават сертификат за автентичност, преди да бъдат пуснати в продажба.

    Първият автомобил, който е избран за реставриране, е емблематичен за марката: черен Peugeot 205 GTI с 1,9-литров двигател. Реставрирането ще се извърши в работилниците на Aventure Peugeot в Сошо и ще докаже таланта и експертния опит на служителите, специализирани в различни сфери, съществени за качественото възстановяване: механици, формовчици, специалисти по кожи и ламарини.

    Това ново начинание е възможно благодарение на снабдяването с резервни части. Aventure Peugeot работи в тази сфера от седем години и трансформира своя логистичен склад, за да събере наличностите си. Асоциацията ще разчита на своите традиционни подизпълнители за снабдяването с липсващи части, а допълнителното 3D принтиране е винаги опция, ако частта вече не може да бъде произведена.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт