728 x 90

Продават Ferrari Testarossa кабриолет, правено специално за Джако

Американска компания продава уникално и единствено по рода си Ferrari Testarossa кабриолет. Освен че това е единственият подобен модел без твърд покрив в света, той е бил създаден специално за участието на Майкъл Джексън в реклама на Coca-Cola през 1987 година. Исканата сега цена е 800 000 долара, като продавачът казва, че през миналата година

Американска компания продава уникално и единствено по рода си Ferrari Testarossa кабриолет. Освен че това е единственият подобен модел без твърд покрив в света, той е бил създаден специално за участието на Майкъл Джексън в реклама на Coca-Cola през 1987 година.

Исканата сега цена е 800 000 долара, като продавачът казва, че през миналата година суперколата е преминала пълна техническа ревизия от оторизиран сервиз на италианската марка.

Интересното е, че производителят на сладникавата газирана напитка отделя цели 40 000 долара за конверсията на стандартен Testarossa в колата, която имаме тук. В крайна сметка, тя се появява в рекламата от края на 80-те години само за няколко секунди.

Освен отстранения професионално покрив, този автомобил Ferrari е в напълно изправно и оригинално състояние. Конверсията към кабриолет е призната дори от Ferrari за качествена и добре изпълнена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт