728 x 90

Мистър Бийн продава Mercedes 500E – колко бихте дали?

Роуън Аткинсън – световноизвестният актьор, който играе ролята на незабравимия Мистър Бийн, за пореден път продава един от своите автомобили. Този път става дума за Mercedes-Benz 500E от 1991 година – един от последните „истински“ модели на немците според немалко фенове. За разлика от голяма част от колите на популярните личности, този мерцедес е бил

Роуън Аткинсън – световноизвестният актьор, който играе ролята на незабравимия Мистър Бийн, за пореден път продава един от своите автомобили. Този път става дума за Mercedes-Benz 500E от 1991 година – един от последните „истински“ модели на немците според немалко фенове.

За разлика от голяма част от колите на популярните личности, този мерцедес е бил каран – и то доста. Километражът показва над 310 000 км, но по всичко личи, че машината е поддържана прекрасно и е в страхотно здраве.

Аткинсън държи в собственост колата от 2017 година. Сега използва агенция за аукциони, която е директен посредник на сделката. Засега няма обявена цена, като се предполага, че тя хич няма да е ниска.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт